At The Heart Of Bastides Country

'La Bergerie' en 'la Grange' liggen op een uitgestrekt landgoed hartje 'Pays des Bastides', de streek van de vestingstadjes. Het zijn twee zeer comfortabele vakantiehuizen, elk geschikt voor vier personen. Ze zijn smaakvol ingericht met kwaliteitsmaterialen en oog voor verzorgde afwerking.

At the heart of bastides country
Roumaillac/La Bergerie & La Grange

Monmarvès, Aquitaine, France

See details
21/05/2013


'La Bergerie' en 'la Grange' liggen op een uitgestrekt landgoed hartje 'Pays des Bastides', de streek van de vestingstadjes. Het zijn twee zeer comfortabele vakantiehuizen, elk geschikt voor vier personen. Ze zijn smaakvol ingericht met kwaliteitsmaterialen en oog voor verzorgde afwerking. Ook de keukens en badkamers zijn riant uitgerust, in lijn met het kwaliteitsniveau van de huizen. Service wordt hier hoog in het vaandel gedragen. Zo zult u het als huurder vast op prijs stellen dat uw eerste maaltijd bij aankomst in de koelkast klaar staat. Het ontbijt kan indien gewenst bereid en geserveerd worden, het dagelijks onderhoud gebeurt zoals in een hotel en verder wordt u nog verwend met tal van andere leuke ideeën: een buitenkeuken met kookplaat bij het zwembad, een linnenkamer, een grote gezellige leefruimte, ideaal voor bijeenkomsten van familie of vrienden, die in de drie huizen van het domein kunnen voor 15 personen.

You May Also Like

More of our favorite b&b's, small hotels and country houses that might interest you.

A pretty medieval town
A pretty medieval town
08/11/2013 -

The pretty medieval town of Bellême, perched on a hilltop, is full of character. It is well-preserved and among its beautiful houses is the Hôtel de Suhard, a sixteenth-century townhouse that has been changed by its many inhabitants through the ages. Today the B&B’s bedrooms and suites are named after some of the families who lived here.

Read more
A weekend in Paris?
A weekend in Paris?
11/05/2017 -

'Relais 12bis' is ideally located close to the Eiffel Tower, the Champ de Mars, the Trocadéro, the Palais de Tokyo and the Quai Branly museum.

Read more