At The Heart Of Bastides Country

'La Bergerie' en 'la Grange' liggen op een uitgestrekt landgoed hartje 'Pays des Bastides', de streek van de vestingstadjes. Het zijn twee zeer comfortabele vakantiehuizen, elk geschikt voor vier personen. Ze zijn smaakvol ingericht met kwaliteitsmaterialen en oog voor verzorgde afwerking.

At the heart of bastides country
Roumaillac/La Bergerie & La Grange

Monmarvès, Aquitaine, France

See details
21/05/2013


'La Bergerie' en 'la Grange' liggen op een uitgestrekt landgoed hartje 'Pays des Bastides', de streek van de vestingstadjes. Het zijn twee zeer comfortabele vakantiehuizen, elk geschikt voor vier personen. Ze zijn smaakvol ingericht met kwaliteitsmaterialen en oog voor verzorgde afwerking. Ook de keukens en badkamers zijn riant uitgerust, in lijn met het kwaliteitsniveau van de huizen. Service wordt hier hoog in het vaandel gedragen. Zo zult u het als huurder vast op prijs stellen dat uw eerste maaltijd bij aankomst in de koelkast klaar staat. Het ontbijt kan indien gewenst bereid en geserveerd worden, het dagelijks onderhoud gebeurt zoals in een hotel en verder wordt u nog verwend met tal van andere leuke ideeën: een buitenkeuken met kookplaat bij het zwembad, een linnenkamer, een grote gezellige leefruimte, ideaal voor bijeenkomsten van familie of vrienden, die in de drie huizen van het domein kunnen voor 15 personen.

Last-minute Offers

A selection of the last-minute offers published by the bed and breakfast owners.

More can be found in the Last Minutes section of the website

Sun 18 Feb €140 €148
Bed & Breakfast Un matin dans les bois, Loison sur Crequoise , France
Un matin dans les bois
Loison sur Crequoise , France
Sun 18 Feb €90 €100
Bed & Breakfast Les Terrasses, Gordes, France
Les Terrasses
Gordes, France
Sun 18 Feb €105 €120
Bed & Breakfast Villa Balat, Namur, Belgium
Villa Balat
Namur, Belgium

You May Also Like

More of our favorite b&b's, small hotels and country houses that might interest you.

In a beautifull mountain chalet
In a beautifull mountain chalet
01/01/2014 -

The hamlet of La Font d'Eygliers enjoys superb views of the mountains. Tom and Wim welcome their guests to their B&B in a sixteenth-century former priory, which looks like a mountain chalet. After the priors moved out, the building was used to store wine and was then completely renovated by its previous owners.

Read more
In the centre of Bruges
In the centre of Bruges
02/12/2013 -

This beautiful house located in the centre of Bruges, very close to the canals, was once an artist's home. Indeed, some of Pavel's paintings still hang on the walls here, today joined by some of Martine Bossuyt's terracotta sculptures.

Read more