At The Heart Of Bastides Country

'La Bergerie' en 'la Grange' liggen op een uitgestrekt landgoed hartje 'Pays des Bastides', de streek van de vestingstadjes. Het zijn twee zeer comfortabele vakantiehuizen, elk geschikt voor vier personen. Ze zijn smaakvol ingericht met kwaliteitsmaterialen en oog voor verzorgde afwerking.

At the heart of bastides country
Roumaillac/La Bergerie & La Grange

Monmarvès, Aquitaine, France

See details
21/05/2013


'La Bergerie' en 'la Grange' liggen op een uitgestrekt landgoed hartje 'Pays des Bastides', de streek van de vestingstadjes. Het zijn twee zeer comfortabele vakantiehuizen, elk geschikt voor vier personen. Ze zijn smaakvol ingericht met kwaliteitsmaterialen en oog voor verzorgde afwerking. Ook de keukens en badkamers zijn riant uitgerust, in lijn met het kwaliteitsniveau van de huizen. Service wordt hier hoog in het vaandel gedragen. Zo zult u het als huurder vast op prijs stellen dat uw eerste maaltijd bij aankomst in de koelkast klaar staat. Het ontbijt kan indien gewenst bereid en geserveerd worden, het dagelijks onderhoud gebeurt zoals in een hotel en verder wordt u nog verwend met tal van andere leuke ideeën: een buitenkeuken met kookplaat bij het zwembad, een linnenkamer, een grote gezellige leefruimte, ideaal voor bijeenkomsten van familie of vrienden, die in de drie huizen van het domein kunnen voor 15 personen.

Last-minute Offers

A selection of the last-minute offers published by the bed and breakfast owners.

More can be found in the Last Minutes section of the website

Tue 22 May €90 €95
Bed & Breakfast B&B Setola, Brugge, Belgium
B&B Setola
Brugge, Belgium
Tue 22 May €150 €160
Bed & Breakfast Les Terrasses, Gordes, France
Les Terrasses
Gordes, France
Tue 22 May €100 €105
Bed & Breakfast De Nachtegaal, Damme, Belgium
De Nachtegaal
Damme, Belgium

You May Also Like

More of our favorite b&b's, small hotels and country houses that might interest you.

 Le Val de Brangon near the gulf of Morbihan (Brittany)
Le Val de Brangon near the gulf of Morbihan (Brittany)
22/07/2013 -

Set amid the green countryside near the gulf of Morbihan, this pretty local-stone house has been converted into a superb B&B. From the entrance with its "jumble sale" corner, guests enter a universe where the many ornaments collected by the owners create a unique atmosphere.

Read more
In Brittany, all close to Saint Malo and Mont-Saint- Michel
In Brittany, all close to Saint Malo and Mont-Saint- Michel
25/03/2015 -

Le Jardin des Simples" is linked to Mont-Dol Castle via its gardens, which include an aromatic herb garden, a vegetable garden and a rose garden. There is also a small lake which, with the terrace and relaxation areas, makes a beautiful ensemble.

Read more